CC Sint-Niklaas

Veelgestelde vragen

Annuleringen

Betaalde tickets worden niet terugbetaald, noch geruild. Tip: We werken samen met TicketSwap. TicketSwap is een gemakkelijke manier om tickets aan te bieden die je wil verkopen, of tickets te zoeken voor uitverkochte voorstellingen.

Te laat

We kunnen niet garanderen dat laatkomers nog worden toegelaten eens de voorstelling is gestart. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald noch omgeruild.

Vestiaire

Gebruik van de vestiaire is wegens veiligheidsmaatregelen verplicht. Losse voorwerpen mogen de doorgang niet versperren. De kostprijs is €1, je kan betalen met Payconiq of cash.

Leeftijdsgrens

We vermelden bij onze familievoorstellingen steeds een minimumleeftijd en vragen om daar zeker rekening mee te houden. Een te jong publiek creëert zowel voor de acteurs, de andere toeschouwers en het te jonge kind een ongemakkelijke situatie.

Camerabewaking

Doorheen de stadsschouwburg hangen verschillende bewakingscamera’s. Om veiligheidsredenen kan je gefilmd worden.

Opnames

Fotograferen en het maken van opnames tijdens voorstellingen is niet toegelaten, tenzij via speciale toestemming (persaccreditatie).

Eten en drinken

Eten en drinken zijn verboden in de zaal.
Voor en na de voorstelling kan je iets drinken in ons cultuurcafé De Foyer. Lees er hier alles over.

GSM

Schakel je mobiele telefoon uit vóór je de zaal betreedt. Die stoort niet alleen het publiek en de artiesten, maar vaak ook de technische installaties.

Vriendenpas

Je ontvangt je Vriendenpascode na afloop van je bestelling, via mail. Hou je code steeds goed bij, je hebt ze bij elke bestelling nodig. Heb je de Ticketmatic-app op je smartphone? Daarin komen je tickets wel tevoorschijn, maar de Vriendenpas niet. Die ontvang je enkel via mail.

Kansenpas

Wie een kansenpas heeft van de stad Sint-Niklaas, heeft recht op dit aangepaste tarief. Het kansenpastarief bedraagt 20% van de standaardprijs van een ticket. De tarieven worden steeds vermeld op onze website en in onze webshop.

Antwoord niet gevonden hier of elders op de site? Contacteer ons via