CC Sint-Niklaas

Toegankelijkheid

Heb je behoefte aan een voorziening waar wij nog niet aan hebben gedacht? Contacteer ons via info@ccsint-niklaas.be. Zo zorgen wij samen voor een open en toegankelijk huis.

Personen met beperkte mobiliteit

't Bau-huis en de Stadsschouwburg zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve tickets telefonisch of per mail te reserveren en steeds te vermelden of je een gewone dan wel een elektrische rolstoel gebruikt en of je tijdens de voorstelling al dan niet in je rolstoel wenst plaats te nemen.

Aan de Schouwburgparking (achterkant Stadsschouwburg) bevinden zich vier parkeerplaatsen voor mensen met een handicap.

Vestiaire

In 't Bau-huis en de Stadsschouwburg is er een vestiaire voor je jas, handtas of rugzak.

Foto's, opnames, telefoon

Het is niet toegestaan om foto’s of opnames te maken tijdens een voorstelling. Mogen we je ook vragen om jouw telefoon op stil of vliegtuigstand te zetten? Zo geven we genânte situaties geen kans. 

Zicht op het podium

In 't Bau-huis is er in de tribune van elke zitplaats een goed zicht op het podium. Na de verbouwing geldt dit ook in de Stadsschouwburg! We zijn hard aan het werk om onze zichtlijnen te verbeteren en om iedereen van nog meer comfort te voorzien.

Blindegeleidehonden

Blindegeleidehonden zijn toegelaten. Vermeld dit bij je reservering. Wij houden er zoveel mogelijk rekening mee bij het toewijzen van jouw plaatsen.

Groepen

Kom je graag met een groep (z)onder begeleiding? Laat ons iets weten, zo kijken we samen naar de ideale formule voor jouw groep.

Voor alle vragen en info: