CC Sint-Niklaas

Tickets

Tickets het hele jaar door

Via onze ticketshop kan je op elk moment van de dag tickets kopen.

Voor extra info en hulp staan onze ticketmedewerkers je heel graag tot dienst: aan de ticketbalie, via info@ccsint-niklaas.be, via 03 778 33 66 of aan de kassa, die telkens één uur voor aanvang van de voorstelling opent.

PRAKTISCHE INFO BIJ HET BESTELLEN VAN JE TICKETS

De ticketverkoop voor seizoen 2024-2025 start op zaterdag 15 juni om 9 uur.

Maak je keuze uit ons aanbod en koop je tickets aan via onze ticketshop.
Koop je online, dan ontvang je de tickets meteen per mail. Enkele dagen voor de voorstelling krijg je steeds een herinneringsmail met je tickets in de bijlage. Breng ze digitaal mee of download de Ticketmatic-app en bewaar ze in je account.

Online kan je betalen via bancontact, kredietkaart, overschrijving of met een Theaterbon. Met een cultuurcheque kan je ook online reserveren. Kies daarbij ‘standaardtarief’ en duid aan dat je betaalt via overschrijving. Kom binnen de acht dagen naar de Ticketbalie en betaal je bestelling. Breng je cultuurcheque mee.

Alle info over de start van de ticketverkoop

Tarieven

Jongeren (-26) en ouderen (+65) hebben bij voorstellingen recht op een leeftijdskorting. Bij familievoorstellingen geldt een extra jongerenkorting voor –16-jarigen.

Heb je recht op een kansenpas in Sint-Niklaas? Dan geniet je bij ons van 80% korting. Lees hier alles over de kansenpas.

Combineer je graag meerdere voorstellingen, heb je interesse in een exclusieve omruilgarantie of wil je wel eens loeren bij de buren? Bekijk dan de voordelen die de Vriendenpas je biedt.

Alles over de Vriendenpas

Tickets te veel of nog op zoek naar een ticket?

We werken samen met TicketSwap. TicketSwap is een gemakkelijke en veilige manier om tickets aan te bieden die je wil verkopen, of tickets te zoeken voor uitverkochte voorstellingen.

Tickets voor iedereen

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde noden, laat het vooraf weten aan onze medewerkers van
de ticketbalie. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag.

Alle info over toegankelijkheid vind je hier.