CC Sint-Niklaas

Kansenpas

Heb je een kansenpas van de Stad Sint-Niklaas?

Dan heb je recht op een aangepast tarief. Dit betekent dat je 20% van de basisprijs betaalt per ticket. De tarieven worden steeds vermeld op onze website en in onze webshop.

Je kan je tickets aan kansenpastarief aankopen in het reservatiekantoor of online.

Duid in de ticketshop per voorstelling het tarief ‘Kansenpastarief’ aan en vul je unieke code in: je rijksregisternummer (zonder tekens: enkel de 11 cijfers).

Let op: per kansenpas en per voorstelling, moet een rijksregisternummer ingevoerd worden. Als je bv. tickets voor twee mensen met een kansenpas koopt, moet je het rijksregisternummer van beide personen invoeren. Je rijksregisternummer is het hele seizoen geldig.

Ontving je maar recent een kansenpas? Dan kan het zijn dat jouw gegevens nog niet verwerkt zijn in ons systeem (*). Je kan je tickets online kopen aan standaardtarief, kies 'betaal via overschrijving' en kom binnen de 8 dagen naar de Ticketbalie met je kansenpas. Wij passen dan met plezier het aangepaste tarief toe.

(*) De verwerking van je gegevens gebeurt uiterlijk binnen de drie maanden, dus probeer na die termijn gerust nog eens online met je rijksregisternummer.