CC Sint-Niklaas

Zeer veel zin in seizoen 2024-2025?

Dan is de Vriendenpas een goed idee. Die garandeert jou mooie kortingen, extra acties, een exclusieve omruilgarantie én de Wase Buren Bonus.

Je kan de Vriendenpas voor seizoen 2024-2025 aankopen vanaf zaterdag 15 juni om 9 uur.

Koop je Vriendenpas hier

Je betaalt minder, een heel seizoen lang

Als Vriend geniet je van een kortingstarief op alle podiumvoorstellingen van de eigen CC-programmatie.

Omruilgarantie

Tot twee werkdagen voor een voorstelling kan je als vriend je tickets omruilen voor een andere voorstelling of voor een waardebon die 12 maanden geldig is.

Je mailt ten laatste twee werkdagen voor de voorstelling naar info@ccsint-niklaas.be met vermelding van je ordernummer, het aantal tickets en de omruil-optie: een andere voorstelling of een voucher.
Je ruilt de voorstelling voor een voorstelling met dezelfde waarde. Indien de vervangvoorstelling goedkoper is, wordt het verschil door ons bijgepast met een voucher. Indien de vervangvoorstelling duurder is, ontvang je een bijkomende betaaluitnodiging

Wase Buren Bonus 

Met jouw vriendenpascode kan je vanaf dit seizoen in élk ander Waas cultuurhuis (Beveren, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster, Temse, Zwijndrecht) één voorstelling aan Vriendenpastarief kopen. Als dat niet leuk is!
Opgelet: je Wase Buren Bonus wordt pas actief de dag na je aankoop van de Vriendenpas. Je kan hem dus niet meteen inzetten.

Leuke extra's

Exclusief voor onze vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties, kleine en grote verrassingen.

Praktisch

Een Vriendenpas kost 10 euro. Je koopt hem hier online of aan onze ticketbalie.

Een Vriendenpas wordt geregistreerd op naam. Je ontvangt na aankoop een individuele code die je gebruikt bij elke bestelling. Hou je code dus goed bij.
Je bent niet verplicht om meteen meerdere voorstellingen te boeken. Je reserveert tickets op je eigen tempo.
De Vriendenpas is geldig voor 1 seizoen, kan niet gecombineerd worden met onze leeftijdskortingen en is niet terugbetaalbaar.

Als Vriendenpasser ben je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je alle info en extra's. Wens je je toch uit te schrijven of je voorkeuren aan te passen, dan kan dat via de uitschrijflink onderaan de mail.

Ben je jonger dan 26?

Dan geniet je sowieso van het goedkoopste tarief en de voordelen van het Vriendenpastarief!