CC Sint-Niklaas
Jelle Vermeersch

Goe Genoeg

Amelie Albrecht
di 22 apr '25 20:00
  • di 22 apr '25
    20:00
    Stadsschouwburg

Een rockende show over het leven van Amelie. Toch beter rockster geworden?

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Met support door Rik Van Geel.

Rik Van Geel begon in 2014 nét voor zijn 40ste verjaardag met stand-up comedy. In 2018 én 2021 stond hij telkens in de halve finale van Humo’s comedy cup. Hij speelde al voorprogramma’s voor Soe Nsuki, Jeroen Leenders en Michael Van Peel, en stond in line-ups met zowat iedereen uit het Vlaamse circuit. Hij is vaste MC op de comedy avonden in de Seefbier brouwerij in Antwerpen.

Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar

De Standaard

CREDITS

Van en met
Amelie Albrecht


website Amelie Albrecht