CC Sint-Niklaas
Johanna Coenjaerts

PerDju

Tinneke Van Ransbeeck
9+
za 12 okt '24
  • za 12 okt '24
    11:00
    Stationsstraat 43
  • za 12 okt '24
    15:00
    Stationsstraat 43

PerDju is audiotheater op locatie voor iedereen die ooit al eens iets verloren heeft

Verliest gij ook alles, maar echt ALLES? Van een wedstrijdje hardlopen, je BFF, je lange haren of die van de kat van de buren, je geheugen, de sleutels van je denkbeeldige Porsche tot soms zelfs een ieniemienie stukje van je hart? Ja? Kom het dan zoeken in de opslagplaats PerDju!

Tinneke, een 27-jarige vrouw die enkel linkersokken draagt, is iets kwijt, maar ze weet niet wat. Ze voelt zich vooral ugh. Wanneer ze de opslagplaats Perdju binnenwandelt, blijkt al gauw dat ze niet de enige is die zich wat verloren voelt…

De voorstelling kadert binnen Eigen Kweek, een project voor regionale talentontwikkeling van nieuwe podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders.

Ik was meteen van mijn sokken geblazen door het all-round talent van Tinneke: haar originaliteit, vindingrijkheid, woordkunst, regisseertalent, natuurlijke performance, technische durf en oog/oor voor detail. PerDju is de heerlijkste performance voor kinderen én hun volwassen begeleiders die ik het afgelopen jaar zag.

Ann Desmet, publishing director Het Geluidshuis

CREDITS

Creatie & spel
Tinneke Van Ransbeeck
Dramaturgie & coaching
Sofie Palmers
Senografie
Mira Truyens
Met stemmen van
Koen De Graeve, Lucas Van den Eynde, Sien Eggers, Els Dottermans, Els Olaerts, Sofie Palmers, Wouter Bruneel, Lennert Coorevits, Zoë Ceulebroeck en Jef Moelans
Een productie van
EIGEN KWEEK

Meer credits

met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap / in samenwerking met: Trappelend Talent / met dank aan: TAZ, Vincent Company


Website Eigen Kweek