Riet Muylaert zingt Liesbeth List voor t.v.v. project “Ziekenhuis voor Ziekenhuis”

Vitaz

vr 22/12/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Riet Muylaert en haar muzikant Stefan Wellens brengen een Ode aan Liesbeth List, samen met de prachtige strijkers van het SunSunSunOrchestra. 

Als pas afgestudeerd jong veulen mocht Riet met Liesbeth, dé Grande Dame van het Nederlandse Chanson, mee op tournee.  Het leven was niet altijd lief voor Liesbeth List, maar toch zong ze bij elk optreden vol overtuiging, overgave en emotie 'Heb het leven lief'. Voor Riet was dat Liesbeths levenslied, haar boodschap aan haar publiek. Zij gaf de wereld zoveel schoonheid en Riet zoveel levenslessen. En daarom blijft Riet haar lied zingen, zodat de mensen haar niet vergeten.

Vitaz ontwikkelde de voorbije 17 jaar via het ‘Ziekenhuis voor Ziekenhuis’-project van NGO Memisa een duurzaam partnerschap met het ziekenhuis en de gezondheidszones van Bominenge in de Evenaarsprovincie in Congo.

Met een dynamische ploeg vrijwilligers slaagden we er de afgelopen jaren in om het ziekenhuis en de gezondheidszones van Bominenge medisch materiaal en dienstenondersteuning aan te bieden. Hiermee werd de nieuwe materniteit verwezenlijkt, werden zonnepanelen voorzien en kochten we moto-ambulances. Toch blijven de noden in het ziekenhuis en de omliggende eerstelijns-gezondheidsposten zeer groot. Daarom organiseren we dit concert van Riet Muylaert.

Prijzen
Standaardtarief : € 20
Extra

Ticketprijzen

Voorverkoop: 20 EUR
Aan de kassa: 25 EUR