Concert

David Cantens

za 25/11/2023, 20U00
De Foyer

INTIEM CONCERT MET DAVID CANTENS

David Cantens werd als acteur gelanceerd door de prachtige serie Marsman maar u kent hem evengoed als kernspeler van De Spelerij of als vaste waarde in Familie & De Luizenmoeder. Daarnaast was hij gast- of hoofdspeler in talloze series en sierde hij de planken van met Theater Malpertuis, De Kopergietery, hetPaleis enz.

Zijn talent als componist/zanger bleef tot nu toe eerder onderbelicht maar na vele composities voor theater maakt hij nu de overstap naar het gezongen lied.

David schreef tijdens de lockdown een album bij elkaar. Een "revival van de Kleinkunst" zo noemt hij het zelf. Door de jaren ontwikkelde hij de liefde voor het Nederlandstalige lied en voor mooie melodieën en arrangementen. Cantens biedt troost en warmte en is niet bang om zijn twijfels te tonen aan zijn publiek. 

Zijn muziek kenmerkt zich door zijn eerlijke en oprechte teksten, waarin persoonlijke ervaringen en gevoelens op een rauwe en ongefilterde manier worden gedeeld. Elk nummer lijkt een venster te zijn naar de ziel van de artiest en luisteraars worden uitgenodigd om zich te verdiepen in de emoties die in zijn teksten worden uitgedrukt.

 

Piano,zang: David Cantens/ Gitaar,zang: Eli Goffa

Prijzen
Standaardtarief : € 13
Extra

Ticketprijzen

Voorverkoop: 13 EUR
Aan de kassa: 15 EUR