Comedy@Foyer: try-out Seppe Toremans

Seppe Toremans

tickets
vr 20/10/2023, 20U00
De Foyer

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow.
 

In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groter werd. Ondertussen is die muziek een vast ‘ding’ geworden, hij producet eigen nummers die hij live op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up. Over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en dan misschien naar huis kunnen gaan met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” En hij dan ook. Dat Lijkt hem een win-win.

Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Bij productiehuis Shelter werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar daar mag hij nog niks over zeggen.

 

Prijzen
Standaardtarief : € 14
Extra

Ticketprijzen

Voorverkoop: 14 EUR
Aan de kassa: 17 EUR