Comedy@Foyer: Vitalski

Don Vitalski

tickets
vr 06/10/2023, 20U00
De Foyer

De legendarische Dinsdagclub ontstond in een Antwerpse theaterkelder, kort nadat storm Corona was uitgeraasd. In no time zwalpte dit overprikkelende circus naar grotere zalen en begon sindsdien het weekend telkens op dinsdag.

CEO van de club, Don Vitalski, ook wel de nachtburgemeester van Antwerpen genoemd, danste zich in het zweet, gehuld in blauwe smurfenverf en dichtte kunstdisciplines aan elkaar die haast niet te verbinden leken. ‘Om een geslaagd huwelijk uit te dagen moet je ze blijven voederen met onverwachte opdrachten’ : moet hij gedacht hebben. En zo surf je tijdens een dinsdagavond van een tombola naar een sterfscène terwijl tussendoor een singer-songwriter zich concentreert om tussen de rondvliegende teddyberen zijn lied te brengen.

Zou het dan toch waar zijn? Die heropleving van de Roaring twenties Want na de Bourlaschouwburg ging het naar de Minard in Gent en weer terug naar het Rivierenhof.  Om dan nu te landen in Sint-Niklaas… Zelfs burgemeester Lieven De Handschutter kon dit niet laten voorbijgaan en zal het podium bestijgen.

Kom dat zien! Enkele gevestigde waarden van dit rondreizende begrip tekenen present, naast heel wat talent uit de ballonstad. Om de verwarring volledig te maken: op een vrijdagavond, 6 oktober.

Maar vergis u niet. Het weekend begint op Dinsdag!

Prijzen
Standaardtarief : € 10
Extra

Ticketprijzen

Voorverkoop: 10 EUR
Aan de kassa: 12 EUR