Kortjakje + Once upon a crime

3 en 4 WOORD Forum Da Vinci

di 16/05/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Er was eens Woordkunst-Drama aan Forum Da Vinci…
Op dinsdag 16 mei spelen 3 en 4 Woord hun eindvoorstelling in de Stadsschouwburg in Sint-Niklaas. Iedereen van harte welkom voor een avond vol sprookjesvertier!

KORTJAKJE (duur 45 min) gebracht door 3WO
Kortjakje is een theatersprookje van Moniek Merkx over de zoektocht van een meisje naar de zon, naar het leven, naar een uitweg uit een droevig bestaan met een depressieve moeder.
Op een dag is de zon verdwenen. Heeft de woeste Blauwbaard hier iets mee te maken? En wat weet het mannetje van de maan? Heeft de zee de zon ingeslikt? Zitten de bloemen er voor iets tussen? De verschrikkelijke ijskoningin weet meer…
Kortjakje is een sprookjesachtige roadtrip, waarbij je van het ene avontuur in het andere struikelt.

ONCE UPON A CRIME (duur 75 min) gebracht door 4WO
Once upon a crime is een ’whodunit' geschreven door James Cooke. Enkele sprookjesfiguren doen een gruwelijke vondst in het bos: Bambi is vermoord!
Vier verdachte sprookjesfiguren worden ondervraagd en zo begint de zoektocht naar de echte dader. Samen met het publiek gaan de pers en de sprookjespolitie op zoek naar de moordenaar. Iedereen kan het geweest zijn: de superhelden die het toverbos bewaken, maar ook de filmsterren Sneeuwwitje, Peter Pan, Prins Koek en Assepoester zijn hoofdverdachten… Wie o wie heeft het gedaan???

Duur 1u40
Extra

Tekst: Moniek Merkx (Kortjakje), James Cooke (Once upon a crime)
 

Tickets & info
Tickets zijn gratis en kan je reserveren via deze link.

Http://www.scholendavinci.be