Jubileumconcert met pianist Yannick Van de Velde

Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen

tickets
wo 24/05/2023, 20U00
Stadsschouwburg

De stad Sint-Niklaas voert het peterschap over het 11 Bataljon Genie, een militaire eenheid gekazerneerd te Burcht. Dit bataljon werd opgericht in 1948 en viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Omwille van deze gelegenheid organiseert de eenheid, in samenwerking met de stad Sint-Niklaas, een verjaardagsconcert dat uitgevoerd wordt door de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding van Commandant kapelmeester Yves Segers. De muziekkapel zal voor deze gelegenheid bijgestaan worden door toppianist Yannick Van de Velde, in een recent verleden nog cultureel ambassadeur van de stad Sint-Niklaas en halve finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd.
Laat u meenemen op een muzikale reis doorheen de rijke geschiedenis van het 11 Bataljon Genie. De opbrengsten van dit verjaardagsconcert gaan volledig naar de vier instellingen waarvan het bataljon sinds vele jaren het peterschap heeft opgenomen.
 

Prijzen
Kansentarief : € 5
VIP : € 70
Steunticket : € 35
Standaardtarief : € 25
Duur 2u
Leeftijd 16-99
Extra

Een VIP-ticket geeft recht op volgende zaken:

  • Receptie van 18.00 – 19.45Hr met drank, koude en warme hapjes, risotto met champignons, frietjes met stoofvleessaus en een mix van zoetigheden.
  • Toegang tot het concert - premium zitplaatsen (rij 1-5)
  • Gratis parkingticket (onder de markt) en vestiaire

Met een steunticket koopt u een gewoon ticket, maar ondersteunt u onze goede doelen nog meer.

Dresscode = stadkledij (tenue 2C)