Vriendenpas

Zeer veel zin in seizoen 2023/2024? Dan is de Vriendenpas een goed idee. Die garandeert jou mooie kortingen, extra acties én een exclusieve omruilgarantie.

Korting: Als Vriend geniet je van een kortingstarief op alle podiumvoorstellingen van de eigen CC-programmatie (*).

Omruilgarantie: Tot twee werkdagen voor een voorstelling kan je als vriend je tickets omruilen voor een andere voorstelling of voor een waardebon die 12 maanden geldig is.

  • Je mailt ten laatste twee werkdagen voor de voorstelling naar info@ccsint-niklaas.be met vermelding van je ordernummer, het aantal tickets en de omruil-optie: een andere voorstelling of een voucher.
  • Je ruilt de voorstelling voor een voorstelling met dezelfde waarde. Indien de vervangvoorstelling goedkoper is, wordt het verschil door ons bijgepast met een voucher. Indien de vervangvoorstelling duurder is, ontvang je een bijkomende betaaluitnodiging..

Extra: Exclusief voor onze vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties, kleine en grote verrassingen

Praktisch:

  • Een Vriendenpas kost 10 euro. Je koopt hem hier online of in het reservatiekantoor.
  • Een Vriendenpas wordt geregistreerd op naam. Je ontvangt na aankoop een individuele code die je gebruikt bij elke bestelling. Schaf hem dus vooraf aan en hou je code goed bij.
  • Je bent niet verplicht om meerdere voorstellingen meteen te boeken. Je reserveert tickets op je eigen tempo.
  • De Vriendenpas is geldig voor 1 seizoen, kan niet gecombineerd worden met onze leeftijdskortingen en is niet terugbetaalbaar.

Ben je jonger dan 26? Dan geniet je sowieso van het goedkoopste tarief. Maak je graag gebruik van de extra voordelen zoals de omruilgarantie en extra acties? Kom dan langs bij het reservatiekantoor en ontvang je gratis Vriendenpascode.

Als Vriendenpasser ben je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je alle info en extra's. Wens je je toch uit te schrijven of je voorkeuren aan te passen, dan kan je dat via de uitschrijflink onderaan de mail.

(*) m.u.v. familievoorstellingen en voorstellingen met een eenheidstarief.

Bestel je Vriendenpas
share on