CC Sint-Niklaas
Laure-Ann Iserief

Dansconcert #1 - Tornado

tout petit
4+
wo 30 okt '24
  • wo 30 okt '24
    11:00
    't Bau-huis, scène op scène
  • wo 30 okt '24
    15:00
    't Bau-huis, scène op scène

Een aanstekelijk concert, opzwepende dansvoorstelling én groot feest voor families

Over het podium waait een wervelende wind. Vier muzikanten en enkele dansers doen een kleine tornado ontstaan. Opzwepende klanken brengen iedereen in trance.

Een intiem en mysterieus muzikaal pad voert ons naar een vrolijke baslijn. Die blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Ook de kinderen mogen mee zweven. De muziek en de dans zijn zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten. Wie wil, kan mee dansen op het podium. Van traag naar snel, van hoog naar laag. De muzikanten en de dansers nemen je mee naar een super feestelijke funky finale. Let the party begin!

tout petit is een productiehuis uit Leuven en Hasselt dat sinds 2012 dansproducties creëert voor een jong publiek. Het gezelschap maakt de fundamentele keuze om dans te creëren voor jonge kinderen waarbij artistieke grenzen verlegd worden.

CREDITS

Concept
Koen Brouwers, Ciska Vanhoyland, Lies Cuyvers
Muziek
Koen Brouwers (gitaar, bas en toetsen), Bert Hornikx (drums en percussie), Lesley Troquet (bas en toetsen), Lotte Vanhamel (blaasinstrumenten, vocoder en dans)
Choreografie en dans
Lies Cuyvers, Ciska Vanhoyland
Samen met
Gastdansers van Talking Bodies
Coproductie
Perpodium

meer credits

met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, stad Hasselt, stad Leuven en de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid / met dank aan: Spinrag kinderkunstenfestival en deRUIMTE


Website tout petit