De Rally / derde graad secundair

Bad van Marie
Uitverkocht
do 03/05/2018, 10U00
Locatie
tickets
do 03/05/2018, 14U00
Locatie
tickets
vr 04/05/2018, 10U00
Locatie
tickets
vr 04/05/2018, 14U00
Locatie

Deze voetrally haalt de leerlingen uit hun comfortzone. Fictie en realiteit worden op een subtiele manier door elkaar gehaald, waardoor de deelnemers zeer genuanceerd, zoals een fotograaf, naar de realiteit kijken en daardoor hun grenzen en vooroordelen verleggen.
De deelnemers gaan zo een directe confrontatie aan met hun eigen beeld van de grootstad. Ze krijgen een korte inleiding en worden opgedeeld in kleine groepen. Elke groep krijgt een iPad die hen door de stad leidt.
Een spannende tocht brengt je op verrassende plaatsen en laat je nadenken over het leven in de hedendaagse stad. Het spel is competitief, je staat onder tijdsdruk en je moet vragen oplossen. Je neemt beslissingen die bijdragen tot winst of verlies. Het spel begint, ondertussen ontvouwt ook het theaterstuk zich in de stad. Acteurs worden passanten, passanten worden acteurs.

Deze als ‘voetrally’ vermomde theatervoorstelling duurt ongeveer 2 uur. Ideaal om te combineren met een andere uitstap in Antwerpen (vb: MAS; sociale organisatie,…)

Leerlingen mogen enkel weten dat ze een voetrally volgen in de stad, niet dat fictie (theaterinterventies) en realiteit in elkaar zullen overlopen …

Prijzen
leerlingen : € 6
leerkrachten : € 0
Duur 2u
Leeftijd 3de graad secundair
Extra

spel: Adrian Sack, Meyrem Kilic, Fernanda Soares, Roman Santos
regie: Peter Boelens
productionele ondersteuning: Vic Mees, Karen Claessens, Annelies Boelens

www.badvanmarie.be