Liv / 2de graad secundair

De Mannschaft
vr 20/10/2017, 10U30
Stadsschouwburg
vr 20/10/2017, 14U00
Stadsschouwburg

Verona, 24 jaar, speelt Liv, 15 jaar. Liv zit in het derde middelbaar, heeft ros haar en sproeten, heeft nog nooit gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en nog een half jaar te leven.
Bert, 30 jaar, speelt Bart Pieter Pierre Jean-Pierre Piet Patrick Patrick Junior (Bart voor de vrienden), 20 jaar. Bart is twee keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby.
Ine, 28 jaar, speelt Ruby, 19 jaar. Ruby is de zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze Überhaubt met Bart wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.
‘LIV’ is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van LIV, maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in het leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.
‘LIV’ is een verhaal over Guns ‘N Roses, over New Yorkers van den Aldi, over scheuren in uw broek, over luchtgitaar en lipsync, over die van wiskunde, over genante ouders, over angst en verdriet, maar vooral over leven, kei hard leven, tegen 120km/uur, dat de stukken er vanaf vliegen.

‘LIV’ is een toegankelijke, wervelende met momenten ook gevoelige voorstelling over opgroeien in een grote wereld, het zoeken van je weg en het vinden van je bestemming.
Een voorstelling voor pubers en iedereen die ooit een puber was!
 

Prijzen
leerlingen : € 6
leerkrachten : € 0
Duur 55 min
Leeftijd 2de graad
Extra

concept, tekst, regie: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel
spel: Verona Verbakel, Ine Bettens en Bert Dobbelaere

coproductie: HETGEVOLG (Turnhout), Arenbergschouwburg (Antwerpen), ViaZuid (Maastricht)

 

www.demannschaft.be
Lesmappen