S.L.I.M. / 1ste en 2de graad secundair

Michael Schack / Maandacht
tickets
di 06/03/2018, 14U00
Stadsschouwburg

Fan van Elektronische Muziek? Pop? Death Metal? In die verscheidenheid zit ook in schoolverband immens veel sociale kracht. Muziek is immers een zeer intens, zo niet het meest richting gevende deel van de jongerencultuur.

Aan de hand van volledig live gespeelde, originele “mashup” mixes en drumbeats bewijst Michael Schack in een uurtje dat :

1. Er geen slechte muziek bestaat en dat zelfs muziek die je niet graag hoort tot intense creativiteit en sociale verbondenheid kan leiden;

2. Dat DJ’s, VJ’s, muzikanten, luisteraars én Facebook fans samen één positief front kunnen vormen waarbij diversiteit in smaak, hobby’s en kledingstijl ook op sociale media meer kan verenigen dan polariseren;

3 Dat “luid” niet altijd goed is, omdat lawaai eerder verdooft dan inspireert;

4. Dat leerlingen én onderwijzend personeel na een uurtje S.L.I.M. meer gemeengoed blijken te hebben dan ooit gedacht, en zo ondanks uiteenlopende leeftijden en smaken toch intenser verbonden terug richting klas gaan.

Dit concert is een energiek feestje voor je leerlingen!

 

Prijzen
leerlingen : € 6
leerkrachten : € 0
Duur ongeveer 65 min
Leeftijd 1ste en 2de graad secundair
Extra

Michael Schack is bij de jongeren vooral bekend als de energieke live drummer van Netsky en bouwt sinds 2001 ook solo een internationale drumcarrière uit. Hij drumde in het verleden ook bij een heel aantal bekende Belgische bands en artiesten, waaronder Blue Blot, Clouseau, Camden, Kate Ryan, Ozark Henry en Soulsister. Misschien kent u hem ook van de Sportpaleis en festivalconcerten van Milk Inc.?

www.maandacht.be