Amen & Uit / 1ste & 2de leerjaar

Nevski Prospekt
ma 27/11/2017, 10U00
Stadsschouwburg
ma 27/11/2017, 14U00
Stadsschouwburg

Twee oude wetenschappers delen samen een serre vol oude machines en wiskundige berekeningen. Vanuit hun eigenzinnige centrum verbinden ze zich al jaren lang met de rest van het heelal. Dat werk heeft geresulteerd in een wonderlijk kunstzinnige installatie, waar ze zelf een onderdeel van vormen. Maar op een dag gaat één van hen dood. Van nu af aan staat de achterblijver er alleen voor. Hun ingenieuze systeem loopt spaak. En hij mist zijn kompaan. Zijn hulp, zijn gezelschap, maar bovenal zijn vriendschap.
Dan besluit hij om zijn vriend terug te halen. Met zijn dode collega aan zijn zijde zoekt hij een manier om alles terug te laten verlopen zoals het ooit was. Maar dat blijkt niet zo heel eenvoudig…

“Amen en uit” gaat over verlies en hoe daarmee om te gaan. Over (h)echte vriendschap. Over de onuitputtelijke passie om de grootste dromen te verwezenlijken. En de dunne grens tussen genialiteit en waanzin.

Een fysieke, intieme en poëtische voorstelling - met weinig woorden -  voor een jong publiek die balanceert tussen komedie en thriller.

Prijzen
leerlingen : € 5
leerkrachten : € 0
Duur 55 min.
Leeftijd 1ste & 2de leerjaar
Extra

van en met Wim De Winne, Ives Thuwis en Gregory Caers

www.nevskiprospekt.be