Hells Bells

Ben Segers & Co
wo 28/02/2018, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierendozen geïsoleerde muren, zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.
Al jaren dromen ze over het opnemen van die ultieme doorbreekplaat, maar na jaren palaveren is het altijd een soort fetisj gebleven. Wanneer het bedrijf waar ze werken de deuren moet sluiten, gaat de buikriem strak. De problemen stapelen zich op en … daar is ze weer: de plaat! Eindelijk willen ze nu hun jarenlange droom realiseren. Als werklozen hebben ze nu immers een zee van tijd en ideeën en maar 1 probleem: geen geld.
Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht business plan: snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Het geld stroomt binnen en de vrijheid lonkt …

programmablad

Prijzen
abo : € 11
-26 : € 11
+65 : € 13
standaardtarief : € 14
Duur 1u30
Extra

met: Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers, Lucas Van den Eynde
productie : Jimmenas vzw

inleiding om 19u30