Buko

Abattoir Fermé
do 22/02/2018, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Some people never go crazy. What horrible lives they must lead.” - Charles Bukowski

Op de stoep van een uitgestorven motel treffen twee drinkebroers en de bezorgster van een Chinees restaurant elkaar. Met een voorraad drank en een typemachine, op zoek naar de zin en de onzin van het leven. Drinkend, pochend, bluffend en struikelend trachten ze van hun leven een verhaal te maken. Omdat alleen verhalen het leven zin geven.
BUKO liet zich inspireren door leven en werk van Charles Bukowski (1920-1994), notoir Amerikaans dichter, schrijver en zuipschuit die woonde en werkte in Los Angeles. Naast duizenden gedichten en kortverhalen schreef hij romans als Women, Pulp, Hollywood en Post Office. Zijn semi-autobiografisch werk portretteert de gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl boordevol geestige dialogen.
Abattoir Fermé vertelt graag verhalen over wat zich afspeelt wanneer de deur dicht is en de gordijnen gesloten zijn. Vanuit een fascinatie voor 'de wereld achter het bekende' tonen ze – vaak met een stevige scheut donkere of burleske humor – de angsten of fantasieën die de mens liever wil rationaliseren of vergeten. Hun beeldtaal is erg visueel, filmisch en vol theatrale fantasie.

programmablad

Prijzen
standaardtarief : € 14
+65 : € 13
-26 : € 11
abo : € 11
Duur 2u15min
Extra

met: Dominique Van Malder, Tom Vermeir, Sung-Im Her
tekst en regie: Stef Lernous
productie: Abattoir Fermé in coproductie met C-Mine Cultuurcentrum, NONA, Arenberg.
met steun van de Vlaamse Gemeenschap.

inleiding om 19u30

www.abattoirferme.be
Persrecensies
bekijk ook

Nico Sturm/Jonas Van Geel

Gisteren was het geweldig!

di 17/04/2018, 20U00
Stadsschouwburg
theater