The only way is UP!

Campo
di 06/02/2018, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

In The only way is UP laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Ze leiden geen bijster spectaculaire levens, maar doen doodgewone dingen, die niettemin grappig, spannend of ontroerend kunnen zijn. Hun inspiratie haalden ze o.m. bij The Up Series (BBC): “Better a ‘Has Been’ than a ‘Never Was’.

Hoezeer verandert je houding tegenover bepaalde thema’s naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken? Boris en Jonas zoeken het uit in een voorstelling over alledaagse dingen, in een surreëel universum dat alles wegheeft van een langgerekte lsd-trip.

Na hun felgesmaakte debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy, laten Boris Van Severen en Jonas Vermeulen de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling dit keer niet door een rockband brengen, maar door twee dj booths die live muziek én (neon-)quotes tegen elkaar op samplen. Een elektro-opera, zo u wil, geïnspireerd door o.m. The Up Series (BBC).

Filip Tielens over The Only Way is Up  in onze brochure feb-maa 18

PROGRAMMABLAD

Prijzen
-21 : € 8
abo : € 11
-26 : € 11
+65 : € 13
standaardtarief : € 14
Duur 60 min.
Extra

IN ENGLISH !

van & met Boris Van Severen & Jonas Vermeulen
coaching Pieter-Jan De Wyngaert
artwork Sarah Yu Zeebroek 
techniek Jonas Castelijns, Korneel Coessens & Koen Vanneste 
muziektechniek
Frederik De Witte
productie CAMPO
coproductie het KIP, d e t h e a t e r m a k e r & Het Theaterfestival
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

Na de voorstelling gaat Filip Tielens in gesprek met de makers.

www.campo.nu
Persrecensies