De Kwetsbaren

fABULEUS/Rashif El Kaoui

vr 17/11/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Een theatervoorstelling op de kruising tussen The Hunger Games en Das Experiment 


Een volwassen vrouw wordt gedwongen om 8 ontvoerde tieners te beoordelen op basis van hoe ze eruit zien, wat ze vertellen en wat ze over hen kan vinden op het internet. Slechts één van hen mag overleven. 

De opdracht is eenvoudig. Rondom u bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal u eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging. 

In deze theaterproductie met 8 jongeren mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en science-fiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is?

 

“Straf hoe El Kaoui opnieuw een stuk maakt over het belang van écht luisteren en kijken (...). De superdiverse cast brengt de snedige tekst vol spelplezier en houdt het publiek een spiegel voor.” - Etcetera

 

concept, tekst & regie: Rashif El Kaoui / co-regie & spelbegeleiding Sofie Joan Wouters / dramaturgie: Peter Anthonissen / spel: Malak Atif, Rein De Koninck, Arachine Horn Gehrke, Theodora Mangoutas, Amani Mbayo, Ayman Sitiane, Helena Tengan, Jayne Van Ginckel & Sofie Joan Wouters, Lauranne Paulissen / scenografie: Wannes Deneer / kostuums: Joëlle Meerbergen / 3D-animatie: Anton Cla / coproductie:  Perpodium / met de steun van Destelheide, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Prijzen
Standaardtarief : € 17
+65 : € 16
Vriendenpas : € 14
-26 : € 9
Kansentarief : € 3.4
Leeftijd 15+
Extra

Inleiding om 19u30 

Bereid je voor op De Kwetsbaren #Proloog – De Zendelingen

www.fabuleus.be
In de media
bekijk ook

hetpaleis & De Nwe Tijd/ Freek Vielen

1984

di 10/10/2023, 20U00
Stadsschouwburg
theater