LOOPNEUS

Theater De Spiegel

zo 25/02/2024, 11U00
Stadsschouwburg, scène op scène
zo 25/02/2024, 15U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Een Neuse opera voor snotterige snuitende, sniffende jonge kinderen 

 

Twee zangers/muzikanten en een videast/ gitarist spelen met de canon van échte opera-aria’s en de vijf zintuigen. 

In een ontdekkingstocht doorheen de delen van het gezicht gaan ze op zoek naar het kriebelend probleem van Neus. Wat scheelt er toch? Mond, Oor en Oog proberen het mysterie te ontsnuiten. 

Kan een neus op een gsm écht ruiken? Kan je een virtuele mond kussen? Wat hoort een televisie? 

In een wereld van selfies en facial expression is de keuze voor een videoverbeelding bijna een evidentie. Ook zeer jonge kinderen poseren immers voor het mobieltje en weten zich moeiteloos dramatische houdingen aan te meten.

 

regie: Helene Bracke / artistieke coaching: Karel Van Ransbeeck / spel & muziek: Helene Bracke, Ewout Lehoucq, Senne Van Loock / zang op video: Jean Bermes / video: Senne Van Loock / klankmontage: Tijl Wellens / objecten en kostuums: Evelyne Meersschaut / decor: Wim van de Vyver / coproductie: Elbphilharmonie Hamburg, Réseau Courte-Echelle Paris, Compagnie ACTA Villiers-le- Bel en Perpodium, met steun via de Belgische Tax Shelter, De Studio, Vlaamse Gemeenschap

Prijzen
Standaardtarief : € 12
Vriendenpas : € 12
-16 : € 8
Kansentarief : € 2.4
Duur 00u45
Leeftijd 1 -3 jaar
Extra

We vragen om bij onze familievoorstellingen de minimlumleeftijd die het gezelschap invoerde bij deze voorstelling te respecteren.

www.despiegel.com