GROTE MENSEN

compagnie barbarie/BRONKS

zo 28/01/2024, 15U00
Stadsschouwburg

Een absurde, spannende komedie over het wel en wee van grote mensen als de kinderen even niet kijken 

 

Grote mensen werken.
En kinderen spelen.Of gaan naar school.
En als ze slapen moeten de grote mensen nog verder werken. In de living.Op hun computers. Nadat ze de keuken hebben opgekuist. 

Maar wat doen grote mensen nu eigenlijk écht de hele dag lang? Regelen ze de wereld? Of maken ze er een potje van? Hebben die grote mensen eigenlijk écht de touwtjes in handen? Ruimen ze écht de hele tijd alle rommel op? Of is het later aan de kinderen om op te ruimen? 

Want wie kuist eigenlijk wiens brol op?

 

concept: compagnie barbarie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel) / spel: Sarah Vangeel, Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes / regie: Karolien De Bleser / tekst: compagnie barbarie / scenografie: Michiel Van Cauwelaert / kostuums: Nikè Moens / geluid en techniek: Saul Mombaerts / geluid- en muziekontwerp: Adam Russel / productie: BRONKS / met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de VGC / deze voorstelling kwam tot stand met behulp van de Tax Shelter maatregel van Belgische Overheid

Prijzen
Standaardtarief : € 12
Vriendenpas : € 12
-16 : € 8
Kansentarief : € 2.4
Duur 55 minuten
Leeftijd 4+
Extra

Website compagnie barbarie
Website BRONKS

We vragen om bij onze familievoorstellingen de minimlumleeftijd die het gezelschap invoerde bij deze voorstelling te respecteren.
 

In de media