Doe eens lief

MAAS theater en dans

zo 22/10/2023, 11U00
Stadsschouwburg, scène op scène
zo 22/10/2023, 15U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Liefdeslessen voor de allerkleinsten

 

In Doe eens lief oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, ruzie maken, dansen en botsen.

Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Zijn monsters ook weleens verdrietig? Hoe vang je een stip? Wanneer zeg je sorry? Kan je van een monster houden? En hoe dans je als je boosheid in je benen zit?

Doe eens lief is een brutale, beeldende en fysieke ode aan het oefenen in lief zijn.

“We roepen dagelijks tegen kinderen dat ze wat liever moeten doen. Tegen elkaar, tegen ons, tegen de wereld. Als je als kind leert hoe je echt van iemand of van iets moet houden, kan je dat later als volwassene hopelijk ook nog. Om echt te leren houden van, moet je ook leren ruziemaken. En ontdekken dat monsters bij het leven horen en dat het misschien soms best lekker is om van je monsters te gaan houden. Dit gegeven leek ons interessant om met en voor kleintjes te onderzoeken en vervolgens te vertalen naar hun belevingswereld.” - Sara Giampaolo en Anne Fé de Boer (De makers van 'Doe eens lief')

concept: Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo / regie: Sara Giampaolo / spel/dans: Anne Fé de Boer, Art Srisayam / live animaties: Anne Fé de Boer / muziek: Frans Baudoin

We vragen om de leeftijdsgrens te respecteren.

Prijzen
Standaardtarief : € 12
Vriendenpas : € 12
-16 : € 8
Kansentarief : € 2.4
Duur 00u50
Leeftijd 2,5+
www.maastd.nl
bekijk ook

Theater De Spiegel

LOOPNEUS

zo 25/02/2024, 11U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater familie

Sprookjes enzo

MOS

wo 01/05/2024, 11U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater familie