JALOEZIE IS EEN BITCH

Kirsten Van Teijn

tickets
vr 29/03/2024, 20U00
Stadsschouwburg

Ontwapenende cabaretière die popelt om Vlaanderen te veroveren 

 

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar open mind keihard op de proef gesteld. In Jaloezie is een bitch gaat Kirsten het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden. 

Van Teijn neemt het publiek met hartverscheurende humor mee in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben. Haar spel is oprecht, de inhoud steeds relevant, muzikaal verrast ze en haar humor is scherp en tegelijk verbindend. Tijd dus dat Vlaanderen dit talent ontdekt. 

"Onze opa's en oma's gingen vreemd. Onze ouders gingen scheiden. En nu wij." - Kirsten Van Teijn in het radioprogramma Villa VdB.

 

“Openhartig en met humor maakt de cabaretier ons deelgenoot van de schaamte, pijn en verwarring die ze heeft moeten doorstaan. Van Teijns doorleefde engagement maakt intussen veel goed. Alles komt recht uit het hart. Dat geeft de voorstelling precies het soort kwetsbaarheid dat cabaret spannend maakt om naar te kijken.” - Trouw

 

van en met Kirsten Van Teijn

bekijk ook

Les Frères Colle

Drum Brothers

za 20/04/2024, 20U00
Stadsschouwburg
muziek humor

Jan Jaap van der Wal

GEEN STEM

za 04/05/2024, 20U00
Stadsschouwburg
humor