wijtwee // nosotrosdos

Nat Gras

tickets
zo 17/12/2023, 14U00
Stadsschouwburg, scène op scène
tickets
zo 17/12/2023, 16U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Twee is een hartslag, de beat van een popnummer.
Twee is een ritme. Twee is een weg die zich opsplitst in mogelijke paden.
Twee is een vader en een zoon, of een moeder en een zoon, of een moeder en een moeder.

In wijtwee // nosotrosdos creëren Hernán Mancebo Martínez en Samuel Baidoo een voorstelling waarin ze via beeld en beweging onderzoeken wat het getal twee allemaal kan inhouden. Hoe kan je in elkaars bij-zijn jezelf-zijn? Of wat betekent het om met twee te zijn, je niet alleen te voelen, samen te zingen, te lachen of ruzie te maken?

wijtwee // nosotrosdos is een voorstelling die je meeneemt in een associatief universum vol dans, beeld en geluid. Het resultaat: een voorstelling voor kinderen die ook volwassenen aanspreekt. Of een voorstelling voor volwassenen die ook kinderen aanspreekt?

 

creatie en dans: Hernán Mancebo Martínez en Samuel Baidoo / scenografie: Hanne Holvoet / muziek: Simon Beeckaert / projecties: Hanne Holvoet en Joris de Froidmont / coaching: Goele Van Dijck / met dank aan BARRY - Karel Tuytschaever, Bart Van Dessel, Michel Vandevelde en Hanafubuki / met de steun van Stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, c o r s o, STUK, CC De Factorij, Playground

Prijzen
Standaardtarief : € 12
Vriendenpas : € 12
-16 : € 8
Kansentarief : € 2.4
Duur 00u45
Leeftijd 6+
Extra

We vragen om bij onze familievoorstellingen de minimlumleeftijd die het gezelschap invoerde bij deze voorstelling te respecteren.

www.natgras.be
bekijk ook

Collectief dOFt

FOON

zo 03/03/2024, 15U00
Stadsschouwburg
theater familie