IF/THEN

Bohemian Productions

vr 02/06/2023, 20U00
Stadsschouwburg
za 03/06/2023, 15U00
Stadsschouwburg
za 03/06/2023, 20U00
Stadsschouwburg
zo 04/06/2023, 15U00
Stadsschouwburg
zo 04/06/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Wat als we de gevolgen van onze keuzes in het leven op voorhand konden inschatten? Mochten we weten hoe alles zou uitdraaien, zouden we dan nog steeds dezelfde keuzes maken? Deze vragen staan centraal in het verhaal van de musical If/Then… een recente Broadwaymusical van Pulitzerprijs- en Tony Award-winnaars Tom Kitt & Brian Yorkey.

We volgen Elizabeth, een jonge vrouw die na het stuk lopen van haar huwelijk terug naar New York verhuist in de hoop een nieuw leven op te bouwen. Wanneer ze op een dag Lucas tegenkomt in het park, start de parallelle verhaallijn. Wat zou er gebeuren mocht ze ingaan op Lucas’ uitnodiging? Dit verhaal wordt het verhaal van Beth. Wat zou er gebeuren mocht ze meegaan met haar vriendin Kate? Dit wordt het verhaal van Liz.

De auteurs nemen het publiek mee in beide verhaallijnen tegelijk en wisselen in de voorstelling af tussen de werelden van Liz en Beth en tonen hoe anders het leven van Elizabeth had kunnen zijn.

If/Then is een voorstelling met aanstekelijke, hedendaagse muziek, die het publiek vanaf het eerste moment meezuigt en ons misschien ook doet nadenken over onze eigen keuzes…
 

Duur 2u40 met pauze
Leeftijd 16+
Extra

Tekst: Brian Yorkey/ Muziek: Tom Kitt/ Vertaling: Arne Schögler/ Regie: Stijn De Wolf/ Choreografie: Soo Mee Beyers/ Muzikale leiding: Jeffrey De Block/ Vocal Coaching: Liesbeth Faelens & Jasmien Gys/ Geluid: Christof & Philippe Peirsman (TWIN4U)/ Licht: Benjamin De Maere (Showdesign)/ Decor- en kostuumontwerp: Yannic Duchateau (Pourquoi Pois?)

Tickets & info via de site


Ticketprijzen
Standaardticket: €25
Verminderd tarief (-18j): €23 

www.bohemianproductions.be