Nomadics

Voetvolk/Lisbeth Gruwez/Maarten Van Cauwenberghe

tickets
zo 11/06/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Voetvolk verheft wandelen tot een hogere levenskunst … met publiek

Met Nomadics betreedt Voetvolk het rijk van het (innerlijk) landschap. Geen mythische plek, maar de wereld – hier en nu – zoals die zich aan en met ons ontvouwt. We wandelen; zetten de ene voet voor de andere. Samen ervaren we de meerstemmige impact van die eenvoudige beweging. Te voet banen we ons een weg door natuur en stad, door weer en wind, naar de plaats waar op het eind van de dag het gebeurt: de scene. Een adembenemend voetenspel voor acht performers, dat het lichaam – en daardoor ook de geest – van de grond af bevrijdt.

Maar eerst nodigen we het publiek uit om met ons mee te wandelen. Tijdens de creatie van Nomadics ondernemen we een tocht van en naar drieëntwintig culturele centra in Vlaanderen. Samen met de toeschouwers die met ons mee willen, trekken we naar de betreffende locatie, ons bewust van de ruimte, de tijd, elkaar en de omgeving.

Een niet te missen seizoensafsluiter!

Je kan aansluiten bij de tocht van Eksaarde naar de schouwburg in Sint-Niklaas of bij eender welke tocht tijdens het creatieproces van de voorstelling. Hou onze website in de gaten voor meer info over hoe de locatie van de groep te volgen is.

Prijzen
Standaardtarief : € 19
+65 : € 18
-26 : € 16
Vriendenpas : € 16
Kansentarief : € 3.8
Extra

choreografie: Lisbeth Gruwez / compositie, geluidsontwerp en livemuziek: Maarten Van Cauwenberghe / performance: Antoni Androulakis, Artemis Stavridis, Francesca Chiodi Latini, Lucie Domenach, Raoul Riva, Simon Arson, Tim Bogaerts, Valeria Saija / dramaturgie: Bart Meuleman / productie: Voetvolk vzw / coproductie: KVS – Royal Flemish Theatre, Kunstencentrum Vooruit, Julidans, Theater Freiburg, anderen TBC / met de steun van NONA, de Vlaamse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) & de Tax Shelter-maatregel van de Belgische overheid

Inleiding om 19u30

www.voetvolk.be
bekijk ook

not standing/Alexander Vantournhout

Through The Grapevine

za 04/02/2023, 20U00
Stadsschouwburg
dans circus

Michiel Vandevelde

Dances Of Death (Dag van de Dans)

za 29/04/2023, 20U00
Stadsschouwburg
dans