#makesomeroom

Mestizo Arts Platform

za 11/02/2023, 20U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Een double bill van twee persoonlijke solo’s

Voor de tweede editie van #makesomeroom maken we dit seizoen opnieuw ruimte voor artiesten die mee de toekomst van ons kunstenveld zullen bepalen en verrassen we het publiek met fris werk van nieuwe makers. Maak kennis met artiesten die zich ontwikkelen binnen onze stedelijke weefsels, zich voeden met uiteenlopende invloeden en zo nieuwe verhalen en artistieke talen introduceren op het podium.

Verwacht je aan een double bill van twee interessante makers. Nela Deleu is alvast een van hen. De andere voorstelling lanceren we later dit seizoen.

Nela Deleu - VLAMINGO

Via persoonlijke ervaringen spit Nela Deleu naar een universeel begrip van integratie, inburgering, aanpassing en appreciatie in deze autobiografische, intieme monoloog. Met een flinke portie humor reflecteert ze over het belang van het Nederlands en algemene taalontwikkeling. Nela neemt je mee in haar zoektocht naar manieren om culturele verschillen en mentaliteitsverschillen te overwinnen.

Nela Deleu is één van de meest productieve vrouwelijke theatermakers uit het naoorlogse Bosnië. Ze is actrice, docente en zangeres en woont sinds 2016 in België.

Voor #makesomeroom selecteren we artiesten uit het netwerk van WIPCOOP, een project van Mestizo Arts Platform. WIPCOOP is een all year round-parcours waar artiesten vanaf een pril idee of concept over Work In Progress tot tussentijdse toonmomenten en afgewerkte voorstellingen ruimte krijgen om zich over een of meerdere jaren te ontwikkelen.

Extra

Nela Deleu - VLAMINGO

tekst en spel: Nela Deleu / coach en assistent dramaturgie: Nele Vereecken / met de steun van Mestizo Arts Platform/WIPCOOP, Larf! De Kazematten

Prijzen

Standaardtarief: €16
+65: €15
-26/VP: €13
Kansentarief: €3,20

www.mestizoartsplatform.be
bekijk ook

Mohamed Toukabri

The Power (of) The Fragile

vr 25/11/2022, 20U00
Stadsschouwburg
dans

Jr.cE.sA.r/ARSENAAL/KVS

Vaderlandloos

di 31/01/2023, 20U00
Stadsschouwburg
theater muziek

Michiel Vandevelde

Dances Of Death (Dag van de Dans)

za 29/04/2023, 20U00
Stadsschouwburg
dans