Toernee Mondial on stage

Sväng

vr 17/02/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Briljant mondharmonicakwartet uit het Hoge Noorden

Dit ietwat absurde harmonicakwartet uit Finland brengt al twintig jaar wereldwijd publiek in opperste vervoering. Hun virtuoze spel en de wonderlijke klank van de basharmonica laten niemand onberoerd. Of hoe slechts vier mondharmonica spelers erin slagen te klinken als een heel orkest!

Het is fascinerend om horen hoe muzikale bronnen, invloeden en traditionals harmonieus en grandioos gearrangeerd worden.  Constante tempowisselingen laten de vier verschillende instrumenten toe om naadloos over te gaan in een geluid dat verrast en bekoort. Passie en plezier verwordt tot een intens concert. Knap entertainment en onstuimige speelvreugde.

Net als bij de eigen ‘Toots’ wordt ook hier duidelijk dat de grootte van het instrument er ook ditmaal niet toe doet. Als je er de afgelopen 19 jaar nog niet in geslaagd bent om Sväng aan het werk te zien dan is het nu je uitgelezen kans om dit alsnog te doen.

Prijzen
Standaardtarief : € 19
+65 : € 18
-26 : € 16
Vriendenpas : € 16
Kansentarief : € 3.8
Extra

chromatische en diatonische harmonica's: Eero Grundström, Eero Turkka / basharmonica: Tapani Varis / harmonie: Jouko Kyhälä

www.svang.fi