Jolie Flamande

Kadril & folkbal @ De Foyer met Hidrae

za 01/10/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

45 jaar wortels in traditie ontmoet de stomende folkmuziek van de volgende generatie

45 jaar muzikaal genot. Zo lang al blijft Kadril zich wars van alle modetrends heruitvinden en een eigen gang gaan. In die tijd hebben ze opgetreden in Vlaanderen en alle uithoeken van Europa, tot aan de kaap van Zuid-Afrika. Overal liet Kadril de mensen luisteren naar de liederen van de Lage Landen.

In dat 45e jaar brengen ze met Minne Strelen een nieuwe plaat uit. Kadril neemt je mee met hun verhalen van vroeger, van nu en van morgen, verhalen over de liefde en het leven. Na zangers als de Libbrecht-broers en Patrick Riguelle, na Eva De Roovere, Mariken Boussemaere en Karla Verlie is het nu Kimberly Claeys die haar stem laat horen.

Afsluiten doen we die avond met Hidrae in De Foyer. Stomende folkmuziek met krachtige melodieën, prachtige klankkleuren en uitgepuurde arrangementen. Met Hilke Bauweraerts, Marieke Van Ransbeeck, Malicorne Buysse, Thomas Hoste en Zjef Van Steenbergen. Met een flinke stoot adrenaline brengen ze niet enkel de danser tot bewegen, maar resoneren ze ook binnen de luisteraar.

Prijzen
Standaardtarief : € 17
+65 : € 16
-26 : € 14
Vriendenpas : € 14
Kansentarief : € 3.4
lidhouder Muziekclub 't Ey : € 14
Extra

20:00 Kadril
21:30 Hidrae
23:00 Einde

zang: Kimberly Claeys / viool, mondharmonica, zang: Peter Libbrecht / gitaar, Bouzouki, zang: Erwin Libbrecht / doedelzak, nyckelharpa: Bart De Cock / elektrische gitaar: Dirk Verhegge / bas: Koen Dewaele / drum: Pieter-Jan Jordens

www.kadril.band
www.hidrae.be