Diva

Theater FroeFroe

tickets
di 07/02/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Een theaterverhaal van eigenwijze broederliefde, vol varkens en romantiek onder een deken van hemelse melodieën

In het 18de-eeuwse Italië serveert FroeFroe ons een heerlijk “broederliefde”- verhaal. Over de twee broers Brossi die, na jaren van broederlijk delen (werk, muziek, geld en liefjes), uit elkaar worden getrokken door gedrevenheid en ambitie. 

Angelo dumpt zijn broer en componist. Hij kan carrière maken als hij zingt voor koningen en werkt met de allergrootste muziekschrijvers van die tijd. Zo wordt hij een superster. Tot zijn stem overslaat. De hoogste noot haalt hij niet (meer). Een kind staat op in de zaal en zingt schoner dan wie ook het einde van de aria. Staande ovatie, maar: wie is dat kind? 

Een topcast van muzikanten (barokensemble B.O.X. Baroque Orchestration X, Tsar B en Lili Grace!). Hemelse stemmen. Engelachtige muziek. Een verhaal Het Parfum waardig. Verrassende poppen. Spannend én ontroerend.

Prijzen
Standaardtarief : € 17
+65 : € 16
-26 : € 14
-21 : € 9
Vriendenpas : € 14
Kansentarief : € 3.4
Duur 1u15
Leeftijd 15+
Extra

met: Barokensemble (Theorbespelers en Viola De Gamba): Floris De Rycker, Pieter Theuns, Pieter Vandeveire / muzikanten hedendaags (Beats, Viool, Cello, Zang): Justine Bougues (Tsar B), Nelle Bogaerts (Lili Grace) / spel, poppen en zang: Filip Peeters, Dimitri Duquennoy, Thais Scholiers, Dries De Win, Koen Swanenberg, Fien Van Der Aa, Abigail Abraham, Serge Kakudji, Thais Scholiers / auteurs: Dimitri Duquenonoy, Filip Peeters / regie: Marc Maillard
in coproductie met B.O.X Baroque Orchestration X
met steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

www.froefroe.be
Persrecensies