GLITCH

Abattoir Fermé

tickets
di 02/05/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Indrukwekkend, unheimlich en visueel verrukkelijk

Wordt de wereld aangestuurd door Duivels, die in en onder onze huid kruipen en vanuit hun marmeren tombes schateren om ons aards geploeter? Of is onze werkelijkheid een multiplayer videogame, bevolkt door non-player-characters met een beperkt repertoire aan voorgeprogrammeerde zinnen en bewegingen?

Wat als je door de scheuren van onze realiteit heen zou kunnen kijken? En wat als die realiteit – zoals een platenspeler waarvan de naald is vastgelopen – aan het haperen gaat, begint te glitchen, in een loop glijdt?

GLITCH neemt je mee naar een mysterieuze plek waar je door de kieren van de realiteit recht de afgrond in staart. Is het een mausoleum, een existentiële wachtkamer of de lobby van een verlaten hotel? Abattoir Fermé tovert een onderwereld tevoorschijn waarin vijf woelige zielen elkaar treffen met verontrustende en licht psychedelische gevolgen.

 

"'GLITCH' gaat over hoe onze realiteit, die we ooit kenden, aan het veranderen is … Als ik er iets over kwijt wil, dan is het dat het een voorstelling is over hoe we de laatste jaren heel wat ‘haperingen’ in die realiteit ervaren hebben. Het is ook een soort voorstelling die Abattoir Fermé al een tijd niet meer gemaakt heeft: cryptisch, heel filmisch, met weinig tekst en grote beelden."
– Culture Club, Radio 1

Prijzen
Standaardtarief : € 19
+65 : € 18
-26 : € 16
Vriendenpas : € 16
Kansentarief : € 3.8
Duur 1u20
Extra

tekst en regie: Stef Lernous / spel: Steve Geerts, Kirsten Pieters, Chiel van Berkel, Tine Van den Wyngaert, Tania Van der Sanden / muziek: Kreng / scenografie: Sven Van Kuijk / in samenwerking met kunstencentrum nona

Inleiding om 19u30

abattoirferme.be
bekijk ook

Elena Peeters

Begin

wo 17/05/2023, 20U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater