Iemand van ons

Tristero

tickets
wo 08/03/2023, 15U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Met wie zou jij graag eens de lakens delen? En waar zou jij het dan over hebben?

Tristero duikt met een clubje doorwinterde toneelspelers in bed. Daar wordt volop gepraat over de liefde, maar ook over de politiek en het leven. Met trefzekere humor tasten de spelers elkaar af, trekken de lakens naar zich toe en geven zich voorzichtig bloot.

Iemand van ons zit vol grote en kleine uitspraken. De clichés, citaten en geheimen volgen elkaar in hoog tempo op. De spelers leveren zo een ontwapenende en onverwachte inkijk in hun privéleven en gedachtewereld. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens. Kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Van de oerversie van Iemand van ons, die in 2006 bij ons te gast was, werd met succes een Franstalige en een Portugese versie gemaakt. Nu presenteert Tristero een remake met de frisse inbreng van spelers met veel levenservaring.

 

“De bekentenissen zijn soms ontzettend banaal, dan weer heel erg groot, soms anekdotisch en soms een tikje gedurfd. Maar net door die weloverwogen afwisseling van de grote en kleine dingen des levens wordt de voorstelling een speels, grappig, maar vooral heel open en menselijk portret, met alle aspecten die daarbij horen.” – Het Nieuwsblad © Magali Degrande

Prijzen
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Vriendenpas : € 15
Kansentarief : € 3.6
Duur 1u20
Extra

concept en tekst: Peter Vandenbempt / spel: Kristin Arras, Mieke De Groote, Bob De Moor, Els Olaerts, Mieke Verdin, Mark Verstraete / decor: Emma Denis / coproductie: Kaaitheater, Perpodium / met dank aan Janine Bischops, Reinhilde Decleir, Sering, Kris Smet, Tutti Fratelli / met speciale dank aan Sam Bogaerts / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel, VGC

www.tristero.be
Persrecensies
bekijk ook

DESCHONECOMPAGNIE & Muziektheater Transparant

De barbier

do 02/03/2023, 14U00
Stadsschouwburg
theater muziek

Tutti Fratelli

De störm

za 18/03/2023, 20U00
Stadsschouwburg
theater muziek

Elena Peeters

Begin

wo 17/05/2023, 20U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater