Als het anders loopt

Het Houten Huis

vr 10/03/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

muziektheater vol beeldende poëzie en dans

“Iedereen kan hier terecht komen,” zegt mijn vader. Hij vult een oneindige stapel formulieren in en ik moet stil zijn. Het duurt al zeker honderdtien uur. Er is een hoge balie, met daarachter twee blauwe latex handen. Ze zeggen wat we moeten doen, maar ik begrijp het niet. De muzikale voorstelling Als het anders loopt gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn. Waar de muren bewegen, mensen wankelen en tóch sterk blijven.


Mensen komen en gaan. Een meisje aan een infuus danst zo licht, ik denk dat ze kan vliegen. De jongen die net naast me zat heeft geen armen en benen, maar hij kan alles. Er is een vrouw met zo’n zwaar, groot hoofd dat ze bijna omvalt. Je kunt hier ook verdwalen. Door de gang loopt een oude man. Met hem kun je lachen, hij is vergeten dat hij hier al jaren komt. In zijn ogen drijven zomerwolken. En ik, ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde.


Het Houten Huis brengt een gedurfde, beeldende muziektheatervoorstelling waarin acteurs met een fysieke of mentale beperking en jonge professionele dansers een wereld vol tegenslag én hoop verbeelden. 
 

Leeftijd 9+
Extra

concept en regie: Elien van den Hoek / choreografie: Andreas Denk, Adam Peterson i.s.m. Elien van den Hoek / spel: Johannes de Jong, Thomas Schellens e.a. / dans: Andreas Denk e.a.

Prijzen

Standaardtarief: €10
+65: €10
-26/VP: €10
-16: €8
Kansentarief: €2

www.hethoutenhuis.org
bekijk ook

Ultima Vez

Birds

vr 23/09/2022, 19U30
dans familie

Theater FroeFroe

Roodhapje

zo 25/09/2022, 15U00
Stadsschouwburg
familie

TeaTime Company

A Matter of Time

vr 07/10/2022, 20U00
Stadsschouwburg
circus familie

Kopergietery

Bambiraptor

vr 16/12/2022, 20U00
Stadsschouwburg
familie