Los Palos y el baile

Jonge cursisten flamenco Vrije Ateliers

zo 29/05/2022, 15U00
Museumtheater, Zwijgershoek

“Los palos y el baile”, het thema van de flamencovoorstelling van de cursisten van de Vrije Ateliers. Los Palos y el baile….? Ja hoor, we gaan dit jaar terug in de tijd, een soort van back to basics.

De invloed en mengeling van verschillende culturen bij elkaar zorgde voor het ontstaan van flamenco. De gitaar, de zang, handengeklap en het voetenwerk van een danser brengt ons terug bij de basics. Daar waar een gitarist zijn handgemaakte gitaar boven haalde, abuelita haar krachtigste letra zong en waar een bailaora haar zelf verloor in de muziek en dat gewoon, op het midden van de straat.

In editie "flamenkita" laten onze kleine, middelgrote en grote danseressen op het podium zien wat flamenco nu eigenlijk is....

We zorgen voor een schitterende, authentieke show waarin de danseressen kunnen laten zien wat ze weer al eens hebben bereikt. Tijd voor een klein (of groot) feestje waarbij gezelligheid centraal staat. Waar "onze eigen zwier eraan geven" belangrijk is en we even het beste van onszelf geven op het podium met de passie die we samen delen.

Olé 

Reserveren: via atelier.flamenco@hotmail.com

Prijs tickets:  € 10,00

website: https://www.vrijeateliers.be/podium/1787/flamenco-voor-de-jeugd-15-jaar-van-beginner-tot-supergevorderd-met-xanthe-rodts

 

Duur 50'
Leeftijd alle leeftijden welkom
Extra

docent: Xanthe Rodts / i.s.m Vrije Ateliers 

Lees alles over de geldende coronamaatregelen
in CC Sint-Niklaas 
hier.

https://www.vrijeateliers.be