Beat Love Oracle Abroad

Beat Love Oracle & Liang-yu Wang

do 31/03/2022, 20U00
Museumtheater, Zwijgershoek

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Beat Love Oracle wil een avontuurlijk rockkwartet zijn maar maakte daarvoor geen voor de hand liggende keuze. In plaats van een loeiende gitaar opteren ze zowaar voor een broze marimba in de line-up. Zappa deed het hen natuurlijk al voor, maar nooit was dit instrument het dragende hart van zijn bands.

Voor dit nieuwe project koos Beat Love Oracle ervoor de gehamerde harmonie wat meer power te geven door de band te koppelen aan een solo piano. Meer nog, een waar concerto te concipiëren. Maar dan wel één waarvan het materiaal niet refereert naar de klassieke voorbeelden maar naar de muzikale grondvesten van de band: virtuositeit, cross-over en een gezonde dosis humor. De finale van het 25-minutenlange concerto bewijst dat de keuze voor de piano hiervoor meer dan terecht was. De Taiwanese pianiste Liang-yu Wang speelde reeds drie pianosonates van Frank Nuyts. Beat Love Oracle hoefde niet eens veel aan te dringen om aan die reeks nu ook nog twee nieuwe werken toe te voegen. EAST BEATS WEST daardoor als het ware.

In samenwerking met Cluster

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Vriendenpas : € 12
Kansentarief : € 3
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

marimba, compositie: Frank Nuyts / drums: Ronald Dhaene / e-bass: Stijn Deldaele / sax(en): Frank Debruyne / piano: Liang-yu Wang

(Oorspronkelijk stond Gabi Sultana gepland als pianiste. Zij kan omwille van de coronamaatregelen het land niet uit en werd vervangen door Liang-yu Wang)

https://www.beatloveoracle.com