Beat Love Oracle Abroad

Beat Love Oracle & Gabi Sultana

tickets
do 31/03/2022, 20U00
Museumtheater, Zwijgershoek

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Beat Love Oracle wil een avontuurlijk rockkwartet zijn maar maakte daarvoor geen voor de hand liggende keuze. In plaats van een loeiende gitaar opteren ze zowaar voor een broze marimba in de line-up. Zappa deed het hen natuurlijk al voor, maar nooit was dit instrument het dragende hart van zijn bands.

Voor dit nieuwe project koos Beat Love Oracle ervoor de gehamerde harmonie wat meer power te geven door de band te koppelen aan een solo piano. Meer nog, een waar concerto te concipiëren. Maar dan wel één waarvan het materiaal niet refereert naar de klassieke voorbeelden maar naar de muzikale grondvesten van de band: virtuositeit, cross-over en een gezonde dosis humor. De finale van het 25-minutenlange concerto bewijst dat de keuze voor de piano hiervoor meer dan terecht was. Met de Maltese pianiste Gabi Sultana hebben we meteen een soliste kunnen strikken die dit alles meer dan waar kan maken.

In samenwerking met Cluster

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Vriendenpas : € 12
Kansentarief : € 3
Extra

marimba, compositie: Frank Nuyts / drums: Ronald Dhaene / e-bass: Stijn Deldaele / sax(en): Frank Debruyne / piano: Gabi Sultana

www.beatloveoracle.be