Paul McCartney

Living Hero

vr 01/04/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Na Springsteen, Waits en Young is het tijd om een andere grote meneer te eren: Sir Paul McCartney! Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles/Wings-oeuvre en composities die McCartney voor anderen schreef. Denk daarbij aan pareltjes als Blackbird, Yesterday, Live and Let Die uit de James Bond-soundtrack of zijn recente hit Four Five Seconds met Rihanna.

Na de Neil Young-tribute in De Roma schreef het Nederlands magazine KindaMuzik: “Voor een eerbetoon moet je al héél stevig uit de hoek komen om de meester zelve niet simpelweg noot voor noot te coveren, maar ook om zijn prachtnummers niet te verkrachten door er een eigen draai aan te geven... Gelukkig heeft Living Hero klasbakken gestrikt.”

Zoals McCartney eerder zei... Love is all you need. Topmusici uit de Vlaamse pop- & rock-scene brengen dan ook met veel liefde Paul's songs voor u ten berde.

i.s.m. Muziekclub ’t Ey

Prijzen
Standaardtarief : € 16
+65 : € 15
lidhouder Muziekclub 't Ey : € 13
-26 : € 13
Vriendenpas : € 13
Kansentarief : € 3.2
Duur 2u met pauze
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

Johannes Genard (School is Cool): zang en gitaar / Thomas Vanelslander (Helsinki, Gorki): zang en gitaar / Hanne Torfs (Fortress, School is Cool): zang en toetsen / Bart Van Lierde (Meuris, K's Choice): bas / Laurens Billiet (Buurman, Douglas Firs): drum / Koen Garriau (Living Roots): saxen

www.livingroots.be