Broeden

Grof Geschud

tickets
wo 08/12/2021, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man verwachtingsvol zijn grote liefde opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Na het in de pers bejubelde debuut Lijmen komt Grof Geschud nu met hun tweede avondvullende voorstelling Broeden. De relatie hield geen stand, het duo wel. Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua en Janne Desmet, en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

“Lijmen is een programma van hoog niveau. Hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.” - Cameretten

Prijzen
Bruno's Duo's : € 8
Standaardtarief : € 16
+65 : € 15
-26 : € 13
Vriendenpas : € 13
Kansentarief : € 3.2
Extra

Tijdens deze voorstelling wordt het Covid Safe Ticket (CST) gehanteerd én geldt een volledige mondmaskerplicht. Lees alles over de coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

tekst, spel en muziek: Myrthe van Velden, Lander Severins / artistiek team: Minou Bosua, Janne Desmet, Raf Walschaerts / licht en techniek: Thierry Wilders en Geert Custers / beeld: Noortje Palmers / make-up: Carolien Wardenier / co-productie: COSTA, La Lande

www.grofgeschud.eu
Persrecensies