Terrazza

Frascati Symphonic en Shakti Strijkkwartet

za 04/09/2021, 14U00
Salons
zo 05/09/2021, 14U00
Salons

Klassieke matinees tijdens het stadsfestival Villa Pace

Terrazza brengt opnieuw klassieke muziek naar de tuin van de Salons.

Acht blazersolisten van Frascati Symphonic zorgen met Serenade voor vuurwerk. Een serenade (Italiaans: Serenata, avondmuziek) is oorspronkelijk een vocaal of instrumentaal muziekstuk dat ontstond in de zestiende eeuw als een muzikale groet aan een geliefde. Het boeiende programma is opgebouwd rond de absolute rockster uit de 18de eeuw, W.A. Mozart.

Het Shakti Strijkkwartet draagt de naam van één van de Hindoegoden, de vertegenwoordigster van de vrouwelijke energie die wordt gezien als de drijvende kracht achter alle actie en existentie in de fenomenale wereld. De leden van het kwartet gaan geen uitdaging uit de weg. Hun uitgebreid repertoire gaat van klassiek over tango tot pop, zij streven een frisse kijk op al deze muziekgenres na.

Prijzen
Vrijkaart : € 0
Extra

Gratis toegang, max. 200 bezoekers

Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan je tickets op voorhand. Het is niet meer mogelijk je ticket online te reserveren. Er zijn WEL nog enkele plaatsen beschikbaar. Kom dus gerust af naar de Salons en we wijzen je daar een fijne plaats toe. 

De activiteit gaat door in openlucht. Voorzie aangepaste (regen)kledij.

 

Frascati Symphonic: 8 blazers

Shakti Strijkkwartet: Saartje De Muynck (viool), Joanna Vlaeminck (viool), Marie-Katrien Devos (altviool), Ann Van Hecke (cello)