À principiu

L’Alba

zo 27/03/2022, 16U00
Sint-Andreas en Ghislenuskerk, Belsele

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen, dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland, verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart.

De muzikanten van L'Alba putten uit de vocale traditie van paghjella (driestemmige polyfonieën) en voegen daar geluiden aan toe uit India en het Middellandse Zeegebied. Hun nieuwe album is een unieke blend van pure polyfone zang, mediterrane klanken en een indrukwekkende waaier aan instrumenten.

“Met uit graniet gehouwen mannenstemmen die de oren strelen met gezangen vol weemoed; aan de ene kant meteen vertrouwd, maar vanwege de ongewone melodiewendingen en versieringen ook buitengewoon intrigerend.” mixedworldmusic.com , Ton Maas

In samenwerking met Muziekclub ’t Ey

Prijzen
Standaardtarief : € 17
+65 : € 16
-26 : € 14
Vriendenpas : € 14
lidhouder Muziekclub 't Ey : € 14
Kansentarief : € 3.4
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

met: Sébastien Lafarge (harmonium en zang), François Guironnet (klarinet, pivana en zang), Eric Ferrari (basgitaar en zang), Ghjuvan Francescu Mattei (gitaar en zang), Nicolas Torracinta (gitaar en zang), Laurent Barbolosi (viool en zang)

www.l-alba.com
Persrecensies