Promise me

Kabinet k

tickets
za 23/04/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

In een tijd waarin mensen zich het liefst tegen alles willen verzekeren, is promise me een lofzang op de ongetemden. Kabinet k buigt zich over roekeloosheid: de drang om dingen te ontdekken, het flirten met gevaar en het overwinnen van koudwatervrees. Hoe gehavend je ook uit de strijd komt, het loont de moeite iets te doen wat je nooit eerder deed of durfde. Dat vraagt moed en onbesuisdheid. Zoals Pipi Langkous zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.” Roekeloosheid als teken van vitaliteit.

Maar er schuilt ook kwaadheid, balorigheid en verzet in promise me. Als een uitbarsting van drift na een lange periode van machteloos ondergaan. Als opstandigheid tegen wat je belet te leven. Als een steen gooien naar de dood. Als je tong uitsteken naar het monster.

Promise me wordt een driftige voorstelling over het loslaten van controle, over risico’s nemen en over littekens die verhalen achterlaten op je huid. Een creatie in het teken van lef en ongeremde overgave.

i.h.k.v. Dag van de Dans

Prijzen
Standaardtarief : € 16
+65 : € 15
-26 : € 13
Vriendenpas : € 13
-16 : € 8
Kansentarief : € 3.2
Leeftijd 9+
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

choreografie: Joke Laureyns, Kwint Manshoven / livemuziek: Thomas Devos / scenografie: Dirk De Hooghe, Kwint Manshoven / dramaturgie: Mieke Versyp / dans: Ido Batash, Ilena Deboeverie, Téa Mahaux, Zélie Mahaux, Kwint Manshoven, Juliette Spildooren, Lili Van Den Bruel

Inleiding om 19u30

www.kabinetk.be
Persrecensies
bekijk ook

Not Standing/Alexander Vantournhout

Contre-jour

za 26/02/2022, 20U00
Stadsschouwburg
dans

Koen De Preter

Tender Men

wo 30/03/2022, 20U00
Stadsschouwburg
dans

Voetvolk/Lisbeth Gruwez/Claire Chevallier

Piano Works Debussy

vr 06/05/2022, 20U00
Stadsschouwburg
dans