STELLAR BOEM

ANASTASSYA SAVITSKY

zo 31/10/2021, 15U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

 “We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten” Apollo 8 astronaut, William Anders.

‘Stellar Boem’ is een woordeloze dansvoorstelling over leven in een andere wereld, op een vreemde planeet, maar ook hier. Een dagdroom die begint met mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een bewoonbare planeet. De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum.
Danstheater meets science-fiction.
Op muziek van de overleden Japanse science-fiction componist Isao Tomita.

Prijzen
Bruno's Duo's : € 5
Standaardtarief : € 10
+65 : € 10
-26 : € 10
Vriendenpas : € 10
-16 : € 8
Kansentarief : € 2
Leeftijd 6+
Extra

concept en choreografie: Anastassya Savitsky / performance: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker, Anastassya Savitsky / advies & dramaturgie: Marc Maillard / muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts, Jonas Vermeulen / kostuums & poppen: Astrid Michaelis, Janneke Hertoghs / co-productie met Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival / met steun van de Vlaamse Overheid & Stad Antwerpen / met dank aan hetpaleis