Every Word Was Once An Animal

Ontroerend Goed

di 29/03/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

De voorstelling begint wanneer iemand op scène komt, naar de microfoon stapt, de hoogte aanpast en begint te spreken. De persoon die dit gaat doen, is goed in beginnen. Iedereen wou die scène graag spelen, maar het lot heeft beslist wie het wordt.

Als je begint, zet je de toon voor de hele voorstelling. En dat is niet gemakkelijk: beginnen. Het is een zware verantwoordelijkheid, want als de eerste zinnen goed landen, is dat pure magie. Het begin kan uiteraard niet voor eeuwig doorgaan. De rest van de voorstelling moet ook gebeuren. Neen, we gaan niets verklappen. Maar vertrouw ons. We vertellen je verhalen. 

In Every Word Was Once An Animal danst Ontroerend Goed op het slappe koord tussen de waarheid en een andere waarheid. Vergeet wat je net las. Onthou gewoon dat een halve waarheid vaak een grote leugen is.

Het programmablad van de voorstelling vind je hier.

Prijzen
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Vriendenpas : € 15
Kansentarief : € 3.6
Duur 1u
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

regie: Alexander Devriendt / spel: Shôn Dale-Jones, Karolien De Bleser, Charlotte De Bruyne, Aaron J. Gordon, Bastiaan Vandendriessche / tekst: Alexander Devriendt, Charles Purcell, Angelo Tijssens, de cast / video: Maxime Lahousse (DOP), Angelo Tijssens / scenografie en techniek: Thibault Annoot (stage), Koen De Wilde, Pepijn Mesure, Babette Poncelet / kostuums: Leentje Kerremans, Valerie Le Roy / coproductie: Perpodium, Richard Jordan Productions, Theatre Royal Plymouth, Voo?uit / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel, Stad Gent, Vlaamse Overheid

Inleiding om 19u30

Engels gesproken

www.ontroerendgoed.be
Persrecensies