Een Lola

Compagnie Cecilia

vr 11/03/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Lokeren, 2035. Europa likt haar wonden na een groot, globaal en grotesk conflict. Iedereen hunkert naar de wederopbouw. Ondertussen is de voetbalcompetitie opnieuw opgestart en promoveren de Blue Angels Lokeren naar eerste klasse. Brood en spelen! In de loge van de club ontvangt Lola allerhande hoogwaardigheidsbekleders en laaghartige zielen. Allen op zoek naar genot, geluk en een gevoel van verbondenheid.

Een Lola is losjes gebaseerd op Lola, de beroemde film van Rainer Werner Fassbinder. De ravissante wereld die Fassbinder oproept, de liederlijke arena waarin zijn verhalen zich afspelen en zijn typische stijl met felle kleuren en emoties inspireren regisseur Yahya terryn om een tijdloos verhaal over liefde en macht te vertellen. Hij maakt deze voorstelling met vijf vrouwen op scène als radicaal antwoord op de mannenwereld die Fassbinder vormgaf.

Het programmablad van Een Lola vind je hier.

Prijzen
Standaardtarief : € 19
+65 : € 18
-26 : € 16
Vriendenpas : € 16
Kansentarief : € 3.8
Duur 1u20
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

tekst en regie: Yahya terryn / spel: Eva Binon, Souad Boukhatem, Lucie Plasschaert, Marie Schraepen, Karin Tanghe / dramaturgie: Daan Borloo / zangcoach: Naomi Sijmons / kostuums: Ellen Kromhout / scenografie: Sam Declercq / licht: Iben Stalpaert / techniek: Marjolien Cuypers, Tom Declercq, Gilles Roosen, Iben Stalpaert / coproductie: Perpodium / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel, Stad Gent, de Vlaamse Gemeenschap

Inleiding om 19u30

www.compagnie-cecilia.be
Persrecensies