Dear Winnie,

Jr.cE.sA.r/KVS/NNT

za 05/02/2022, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Wat verbindt negen actrices, zangeressen en performers uit de Afrikaanse diaspora en theatermakers Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens? Het is hun eerbied voor de strijd die Winnie Madikizela Mandela jarenlang gevoerd heeft om haar land en de oorspronkelijke inwoners te bevrijden van het juk van het witte apartheidsregime. Binnen het huidige Europese klimaat van verdeeldheid willen zij Mandela’s strijdlust voor gelijkheid eren, ondanks de fouten die ze maakte en de vernedering en het misbruik waar ze mee geconfronteerd werd.

Wanneer kom je in opstand? Wanneer offer je je persoonlijkheid op voor een groter verhaal? Laat je onderdompelen in dit inspirerende universum tijdens een wervelende voorstelling vol muziek over de aanstekelijke kracht van een uitzonderlijke figuur.

Lees hier het infoblad van Dear Winnie,.

Prijzen
Standaardtarief : € 22
+65 : € 21
-26 : € 19
Vriendenpas : € 19
Kansentarief : € 4.4
Duur 1u45
Extra

Lees alles over de geldende coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

tekst: Fikry El Azzouzi / regie: Junior Mthombeni / muziekinstallatie en muzikale leiding: Cesar Janssens / met: Andie Dushime, Denise Jannah, Cesar Janssens, Christophe Millet, Junior Mthombeni, Mahina Ngandu, Tutu Puoane, Ntjam Rosie, Alesandra Seutin, Jade Wheeler, Joy Wielkens / beweging: Alesandra Seutin / stemadvies: Tutu Puoane / decor- en lichtontwerp: Stef Stessel / kostuums: Lieve Pynoo / geluidsontwerp: Patrick Van Neck, Peter Zwart / dramaturgie: Gerardo Salinas, Robbert Van Heuven / regie-assistent: Wim De Vries / externe blik: Ntando Cele / decor- en instrumentenbouw: Ralf Nonn, Danny Vandeput / coproductie: Théâtre De Liège, Perpodium / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel

Inleiding om 19u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan biechten in De Biechtstoel, een installatie van De Zendelingen.

www.kvs.be
Persrecensies