Maandagavond On Tour – Wat we nog te zeggen hebben over de liefde

De Nwe Tijd

ma 31/01/2022, 20U00
De Foyer

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Elke maand organiseren de makers van De Nwe Tijd in eigen huis de Maandagavond. Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen brengen dan grote thema’s en persoonlijke verhalen samen in een programma met livemuziek, interviews, gastoptredens, soep en brood. Met die Maandagavonden gaan ze ook op tour.

In aanloop naar Valentijnsdag strijkt deze M.O.T. neer in onze Foyer met een programma over - jawel - de liefde. Na bijna twee jaar waarin de ander een beetje vreemd werd en de spontane aanraking onder druk stond, buigt De Nwe Tijd zich graag over dit eeuwenoude en altijd actuele thema. Hoe ervoeren we de liefde de afgelopen periode en wat willen we meenemen naar betere tijden? Op welke momenten was er resonantie en waarom is die resonantie zo belangrijk?

Multitalent en allround performer Lisa Verbelen zal De Nwe Tijd op deze zoektocht vergezellen. En we verwelkomen ook een special guest: psychotherapeut Tom Verhaeghe. Verhaeghe is stichtend lid van OU-KI, een vzw voor en over ouders en kinderen. In Villa OU-KI luistert hij naar vragen van ouders over hun kind, zoveel als mogelijk in aanwezigheid van hun kind. Daarnaast voert Verhaeghe een psychoanalytische privépraktijk in Oudenaarde voor kinderen, adolescenten en volwassenen.

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Vriendenpas : € 12
Kansentarief : € 3
Duur 2u, inclusief pauze
Extra

Met soep en brood (inbegrepen in de ticketprijs)

van en met: Rebekka de Wit, Lisa Verbelen, Freek Vielen / special guest: Tom Verhaeghe

www.denwetijd.be